Nikada više ne bih koristila ni jednu drugu kremu za pelensku regiju! Samo ovu!

Znate onaj osećaj nemoći kada vaša beba plače od nelagodnosti zbog crvenila u pelenskoj regiji? Verujemo da znate. Ipak,  pre nego što pomislite da je to nešto s čime jednostavno morate naučiti da živite, pročitajte ovu priču. U velikoj meri će promeniti taj stav.

Tanja je podelila svoje lično iskustvo. Njena bebica je često imala problem sa ojedima u pelenskoj regiji.

Međutim, od kako je promenila samo jednu stvar – ojed se nikada više nije pojavio!

Dalje vam nećemo pričati mi. Pročitajte njeno lično iskustvo i kako je njena nervozna razdražljiva beba u kratkom roku postala mirna i vesela devojčica.

Roditeljstvo je bajno – ali nega pelenske regije je noćna mora!

 

„Jedva sam čekala da se rodi moja Nina. Ona je postala centar mog sveta i sve je bilo bajno i sjajno… ali kratko.  Brzo sam shvatila da postoji tamna strana roditeljstva – pelenska iritacija.

Nina je često patila od crvenila, svraba i osećaja nelagodnosti u pelenskoj regiji. Bilo je mučno gledati je kako plače i nervozna je, a ni sama ne zna šta joj je niti to ume da kaže. U početku nisam ni ja shvatala zašto je ceo dan neraspoložena. Pripisivala sam to grčevima, zubima, karakteru…a vreme će pokazati da sam grešila.

 

 

Ojedi su se javljali s vremena na vreme.

Užasno je bilo. Koža crvena, topla na dodir koliko je upaljena. Male ranice koje povremeno i krvare.  Nina koja vrišti po ceo dan i ja koja sam sve tanja sa živcima.

Bilo je naporno. Te promene se pojave, a onda ih izlečimo ih kremom koju nam da lekar i koja zasuši taj njen osip. Koža zaceli. Nedelju-dve bude  super, pa onda opet ista priča ispočetka.

Menjala sam pelene, nije pomoglo.

Izbacila sam vlažne maramice sasvim , nije pomoglo.

Plače ona, plačem ja, jer više ne znam šta da radim.

Ključna promena koja mi je promenila život

 

Na internetu sam tražila razne savete, a onda sam našla i poslednju stvar koju sam rešila da promenim: kremu za pelensku regiju.

Ispostavilo se da je baš to promena koju je trebalo odavno uraditi!

Ono što nam je promenilo život je Dr Pilar krema za pelensku regiju koju naručujem na sajtu: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Deluje da preterujem?

Možda, ali ja sam tada to tako videla! Bila sam iscrpljena, neraspoložena, preumorna i iznervirana činjenicom da nemam rešenje za svoj problem.

 

 

A šta se zapravo desilo?

Odlučila sam da isprobam drugačiju kremu za pelensku regiju i rešila da to bude Dr Pilar.  Rezultati su bili neverovatni.

Krema je brzo umirila crvenilo na Nininoj koži, pružila joj trenutno olakšanje i vratila osmeh na njeno lice. Bila sam oduševljena! Konačno, imala sam nešto što je stvarno delovalo i pomoglo mi da se nosim sa problemom pelenske iritacije.

Evo u čemu je zapravo štos.

Dr Pilar krema za pelensku regiju je naizgled obična krema na biljnoj bazi, namenjena bebama i njihovoj osetljivoj koži.

Međutim, ako mene pitate, ovo je daleko više od obične kreme.

Za mene je ovo „spas“ upakovan u kutijicu sa poklopcem. Za mene je ovo miran san, osmeh na licu moje bebe, jer to je ono što sam ja sa njom zapravo ponovo dobila.

Zato je redovno naručujem na: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Nikada više ne bih koristila ni jednu drugu kremu! Ova je iznad svih i moje dete raste uz nju!

Zašto?

 

 

Većina krema za pelensku regiju ima samo tu zaštitnu ulogu , odnosno cilj im je da naprave masan sloj na koži koji  će sprečiti da prljavštine i iritansi dolaze u direktan kontakt sa bebinom kožom.  Dr Pilar krema za pelensku regiju ne samo da ima tu zaštitnu ulogu, već ima puno prirodnih sastojaka koji pri tom i neguju i jačaju osetljivu bebinu kožu.

Ona sadrži lanolin, skvalan, ali i prirodna ulja i masnoće kao što su ši buter, sunckokretovo, jojoba ulje i ulje boražine. Krema je bogata i sastojcima vitaminima koji su dobri za negu kože ( niacinamid, pantenol, vitamin E) a tu je supernegujući neven koji je, po meni i nekom mom ličnom iskustvu, pravi melem za kožu.

Međutim, nije tajna ni samo u tome šta sadrži, nego i u tome šta ne sadrži.

Ovo je proizvod bez parabena, ftalata, silikona, bez boja i bez alergenih mirisa.

Sve u svemu – formula osmišljena ne da vas zavede svojim izgledom, mirisom, nego svojim dejstvom. Mene jeste! Nina i ja smo oduševljene i svima pričam o Dr Pilar kremi za pelenski ojed.

 Moja beba se od nervozne razdražljive devojčice pretvorila u dete koje je vedro, zadovoljno i uvek nasmešeno.

A ojed?

Mogu reći da smo ga preboleli, prerasli… kako god! Više nam se nikad nije desio!”

 

Recept za uspeh koji obavezno treba prepisati

 

U ovom prvom Tanjine priče o borbi sa ojedima, verovatno će se svi roditelji naći.

Neki će odmahnuti rukom i reći: „Ma to je normalna stvar, svima se dešava!“

Neki će mudro prepisati Tanjin recept i videti kako se zaista neguje bebina koža.

Dragi roditelji, ako ste se ikada osećali bespomoćno pred iritacijama u pelenskoj regiji vaših beba, sada znate da niste sami. Tanjina priča je samo jedna od mnogih, ali sada imate rešenje koje stvarno funkcioniše.

Ne dopustite da iritacije ugroze sreću i udobnost vaše bebe.

Dajte im najbolju negu uz Dr Pilar kremu pelensku regiju. Naručite je na sajtu: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Vaša priča može biti sledeća koja će inspirisati druge roditelje da pronađu rešenje za pelensku iritaciju.