Ova krema za pelensku regiju je promenila sve. Moj spas!

Pitate se šta raditi sa iritacijama u pelenskoj regiji vaše bebe? Probali ste bezbroj privremenih rešenja, a nigde onog pravog?  Možda niste pobali ovo, a trebalo bi!

Lela nam je ispričala kako je ona konačno izašla na kraj sa užasnim pelenskim ojedima na koži svoje bebe koji su je izluđivali.

Jednostavno je i ovo i vi možete probati!

Ona tvrdi da je ovo jedina stvar koja njoj i njenoj bebi jzaista pomogla!

O čemu je reč?

Pročitajte njenu ličnu priču u nastavku i saznaćete.

Nisam znala gde grešim!  Mislila sam da sam loša majka!

 

“Ja sam Lela i mama sam jedne predivne devojčice. Međutim, priznaću vam – roditeljstvo i briga o bebi nisu baš ispali onako kako sam očekivala.

Bila sam ubeđena da ću biti dobra mama. No, kada je su počele da se pojavaljuju iritacije na koži moje bebe u pelenskoj regiji, nisam se baš osećala kao dobar roditelj. Naprotiv!

Činilo mi se da sve radim pogrešno i da sa mnom nešto nije u redu. Bila sam očajna.

Sve bi bilo super da nije bilo tih dosadnih pelenskih ojeda koji su se non-stop vraćali.

Koristila sam razne kreme koje su mi prepisali lekari. I one su pomagale, zaista!

Ipak, posle nekog vremena, problem se javljao opet i ja sam postala ubeđena da ne umem da negujem svoje dete.  Ne zna se ko je bio lošijeg raspoloženja  – ja ili moje dete koje je često imalo problem sa iritacijama i crvenilima.

Mislila sam da je ona jednostavno sklona tome, jer su se tokom leta ojedi javljali i na svim onim mestima gde se pregibaju njene krofnaste nogice i rukice. Znate ono kad kad kažu da je nekome koža „k’o bebina guza“? Majko moja,  onakvu kožu kakva je bila na mom detetu niko ne želi.  Od silnih ranica i zaceljivanja, čak joj je koža tu postala nekako grublja.

No, greška koju sam pravila slučajno je isplivala na videlo onda kada sam se najmanje nadala.

Srećom,  i rešenje je doplivalo odmah za njom.

Naime, dok sam čekala u pedijatrijskoj čekaonici prilikom jednog sistematskog pregleda , susrela sam jednu mamu kojoj sam se kroz razgovor požalila na moj problem. Ona mi je rekla da je i njen mališan imao isti problem, a da je stvar rešila tako što je kupila kremu za pelensku regiju koja je na biljnoj bazi, a koju je osmislila doktorka – pedijatar Svetlana Pilar.

Pokazala mi je odmah tu kremu, jer se, kako je rekla, od nje ne odvaja.

 

 

Zvučalo mi je obećavajuće.

Bila sam spremna da probam sve, pa sam odlučila da dam šansu ovoj kremi. Naručila sam je na sajtu: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

Stigla je. Probala sam je i taj trenutak mi je preokret!

Koža moje bebe opet je mekana i glatka!

 

Nakon samo nekoliko primena ove kreme, primetila sam ogromnu razliku.

Koža u pelenskoj regiji moje bebe postala zdravija,  bez crvenila i iritacija. Vremenom više nije bila ni tako gruba na dodir.

Očigledno je počela da se oporavlja i počela da liči na ono što podrazumevaju pod pojmom „kao bebina guza“. Pomogla nam je i oko sprečavanja ojeda na pregibima.

Moja beba je bila srećnija, mirnija, zadovoljnija, a ja sam se konačno osećala kao bolja mama.

 

 

Znam da zvuči kao kliše iz najgore reklame, ali ova krema zaista je promenila naš život i učinila svakodnevne roditeljske izazove mnogo lakšim. Moja beba više ne trpi zbog iritacije, nije razdražljiva, a ni ja ne osećam taj teret i krivicu koju sam osećala.

Od tada ja ovu kremu redovno koristim i naručujem na sajtu: https://doktorpilar.com/krema-za-pelensku-regiju/

A gde je zapravo bila moja najveća greška?

Iskreno, ja nisam mnogo pridavala značaja sastavima kreme koje sam koristila za pelensku regiju. Bitno mi je bilo da je dovoljno masna, da napravi onaj sloj na koži i da lepo miriše.

Međutim, sastav nečega što ide direktno na bebinu kožu je itekako bitan i ako je neko to naučio u životu – ja sam.

Dr Pilar krema je najbolja krema koju sam ja kupila za moju bebu.

Ova krema nema štetne sastojke kao što su parabeni, silikoni, ftalati, boje, alergeni mirisi. Na već osetljivoj i izranjavanoj koži , čak iako se već oporavila , ovo je samo so na ranu.

Dr Pilar krema za pelensu regiju je puna negujućih sastojaka koji savršeno neguju kožu, a posebno nežnu dečiju. Tu su prirodna ulja koja isušenoj koži vraćaju potrebnu masnoću, lanolin koji stvara savršen zaštitni sloj, neven, vitamin E, niacinamid i pantenol koji omekšavaju i neguju bebinu kožu na najbolji mogući način.

Ovakav spoj sastojaka nisam našla ni u jednoj kremi i za mene je ona neprocenjivo blago i nezamenjiv proizvod kojem ostajem verna. Kako i da ne budem! Od kada ovu kremu koristim – ojedi su postali prošlost!

 

Izbegnite greške! Rešenje do zdrave kože je na dohvat ruke

 

Ako ste suočeni sa sličnim problemom, dajte šansu ovoj neverovatnoj kremi za pelensku regiju koja je na biljnoj bazi i bez štetnih kozmetičkih sastojaka U njoj je, zaista, samo ono najbolje za nežnu dečiju kožu.

Nemojte dopustiti da iritacija i ojedi ometaju sreću vaše bebe i vaš sopstveni mir.

Dr Pilar krema za pelensku regiju je spas od iritacije!

Naručite je klikom na ovu sliku ispod: