Kupka za bebe koja je promenila moj stav prema kozmetici zauvek

Nije svejedno kakvu kupku koristite za svoju bebu. Kupanje je svakodnevna aktivnost i nega koža ne sme biti bilo kakva. Neki to znaju i prave savesne izbore za svoju bebu. Neki su naučili kroz lično iskustvo.

Upravo jedno takvo iskustvo delimo sa vama sada – jer bolje je učiti na tuđem, nego na svom, zar ne?

Pročitajte Marijinu priču pa donesite svoj sud.

Izbor kupke za bebu bio je teži nego što sam ikad očekivala

 

„ Znam da roditeljstvo nosi sa sobom brojne izazove: grčevi, nespavanja, plakanja, hranjenja…ali da mi je neko pričao da će mi traženje kupke za bebu postati ovakav teret – ne bih verovala.

Ognjen je napredna beba, ali kao i sve bebe u početku,  imao je osetljivu kožu. Nakon kupanja često je bio nervozan i plakao je. Nisam tome pridavala značaj u početku. Mislila sam da se tek prilagođava i da baš i ne uživa u kupanju.  Vremenom sam primetila da mu je koža dosta suva i ponekad se malo i crveni. Shvatila sam da možda ne plače zbog kupanja, nego zbog toga jer ga to verovatno peče ili svrbi.

Tako je krenula moja potraga za boljom kupkom.

Majko moja, kad sam krenula da čitam šta sve može da izazove iritacije na bebinoj koži, lepo nisam znala čime da kupam Ogija. Probala sam samo sa vodom, ali ona nekad ne može da ispere baš sve kako treba. O mirisima posle stolice da ne pričam. A opet, upravo baš mirisi u kupkama su jedna od stvari koje su mu verovatno stvarale problem.

Užasno je bilo. Kupanje je postalo noćna mora .

Malo po malo, postala sam ekspert za čitanje deklaracija na proizvodima.

Dosta dugo sam tražila, isprobavala, grešila, a onda sam konačno našla pravu stvar! U pitanju je Dr Pilar kupka&šampon za bebe i decu. Naručila sam je na sajtu: https://doktorpilar.com/kupka-sampon-za-bebe-i-decu/

Moram priznati da mi je ne samo promenila iskustvo kupanja bebe, nego i pogled na kozmetku uopšte.

 

 

Evo zašto to kažem.

Dr Pilar kupka – jedina koja plakanje pri kupanju pretvara u smeh

 

Iskrena da budem, ne znam da li se pre više plakalo meni ili Ognjenu kada je trebalo da dođe vreme za kupanje. Srećna sam što je to iskustvo konačno iza mene, zahvaljujući Dr Pilar kupki.

Od kako sam nju počela da koristim, stvari su krenule na bolje.

Prvenstveno, koža mog sina nije bila više tako suva. Nije bila ni masna, kao kod nekih kupki koje su baš namenjene suvoj koži.  Jednostavno, bila je čista, umirena, bez iritacija i polako je dolazila u normalu. To je zato što je Dr Pilar kupka lišena svega onoga što je mojoj bebi  smetalo u drugim proizvodima za kupanje: sulfata, parabena, silikona, ftalata, alergenih mirisa i boja. Umesto toga, puna je biljnih sastojaka koji su umiruju kožu  bebe i neguju je. Na njih i miriše.

 

 

Poseban bonus na sve to što je ovo 2u1 proizvod – i kupka i šampon. Rešila sam njenom kupovinom i problem izbora prave kupke i pravog šampona jednim potezom. Formula je blaga, ne pecka oči i nema suza. Kosa nakon pranja bude mekana, svilenkasta, lepršava i lako se češlja.

Vrlo brzo, kupanje nam je postalo omiljena aktivnost tokom dana. Nema dreke, nema plakanja… samo uživanje i smeh.

Koža moje bebe je posle mekana i mirišljava. Nema potrebe za mackanjem ulja, mleka i sličnih stvari.

 

 

On miran i zadovoljan, ja nisam nervozna i sve je super.

Od tada samo nju koristim. Nema je po prodavnicama, drogerijama i apotekama. Kupujem je na njihovom sajtu direktno, na ovom linku: https://doktorpilar.com/kupka-sampon-za-bebe-i-decu/

Nikad ne bih rekla da jedna kupka može ovoliko da mi  promeni život.

Potpuno sam promenila svoj odnos prema kozmetici!

 

Od tada sam shvatila koliko je važno voditi računa šta ima u kozmetici . Prešla sam sasvim na prirodnu kozmetiku, posebno kada su deca u pitanju, ali i kada biram kozmetiku za sebe.

Oduševljena sam Dr Pilar kupkom jer nam je pružila mnogo više od kupanja. Tačno se oseti da koža nije samo oprana, nego zaista iznegovana u isto vreme.  Ja sam spokojna jer znam da je to najbolja i najzdravija odluka za negu moje porodice.“

 

 

Ovo je Marijino iskustvo, ali i iskustvo mnogih roditelja koji su se našli  u sličnoj priči. Hiljade njih je baš u Dr Pilar kupki našlo svoj konačni izbor preparata za decu i oduševljeni su. A kako i ne bi bili.

Ovo je posebna formula i kombinacija sastojaka koju je pažljivo osmislila Dr Pilar Svetlana , pedijatar, svesna toga koliko je značajno da kozmetika za decu bude bezbedna i zdrava.

Zato su joj mnogi i poklonili svoje poverenje. Nije neopravdano. Ova kupka ga je definitvno i zaslužila.

Neka i kupanje vaših mališana postane zabava i nega – u pravom smislu te reči. Sve što vam treba za to je Dr Pilar kupka&šampon. Možete više o njoj saznati i poručiti je klikom na sliku ispod.