Moje iskustvo: kako sam strijama u trudnoći stala na put

Statistika kaže da 8 od 10 žena dobije strije u trudnoći. Ne budite deo nje! Postoji rešenje koje pomaže da sprečite strije tokom drugog stanja.

Trudnoća je period velikih promena na telu žene. Neke su privremene, a neke ostanu kao trajni podsetnik na nju.

Strije su najčešći tragovi među ovim trajnim.

Možemo pokušati da ih učinimo romantičnijim pričama kako su one podsetnik na nešto najlepše što nam se desilo u životu. No, istinu za volju, većina bi radije da ih nema i da te priče ne mora da izmišlja.

A znate li da pravovremena nega kože u trudnoći može u velikoj meri da spreči nastanak strija i da ublaži vidljivost postojećih?

Aleksandra se u to uverila na svojoj koži.

 

 

Ovo je njena priča.

Svrab kože bio je nesnosan. Bila sam ubeđena da ću dobiti strije!

 

„ Sa prvom trudnoćom prošla sam odlično, što se promena na koži tiče. Međutim, ova druga trudoća nije slutila da će to proći tako. Kako je moj stomak rastao, tako je koža počela nesnosno da me svrbi. Znala sam i bez da mi kažu o čemu se radi. Bilo je očigledno.

Moj stomak je ogroman i moja koža se rasteže preko svojih mogućnosti. Imam sve šanse da ovoga puta dobijem strije na stomaku.

Plašila sam se da je kasno da počnem da mažem neku kremu, ali sam ipak tražila rešenje. No, tražeći ga, shvatila sam da ne mogu baš da uzmem bilo koju kremu i da nega u trudnoći ipak treba da je opreznija. Kozmetika koju koristimo na našoj koži često ima sastojke koji nas baš dobri i zdravi, a koža ih upija. To mi se uopšte nije dopalo, jer ne volim da pravim kompromise sa zdravljem. Posebno ne sada kada u meni raste novi život.

Iznenadila sam se kada sam našla Dr Pilar kremu za kožu sklonu strijama. Nisam ranije čula za nju, ali ono što sam pročitala na sajtu delovalo je kao pravi izbor za mene: krema koja je na biljnoj bazi, bez štetnih sastojaka i zamišljena kao bezbedna baš za upotrebu u trudnoći. Iza njene formule stoji ime pedijatra i to mi je ulilo nadu da će ovo biti proizvod koji je napravljen i za dobrobit mame i za dobrobit bebe. Bez dvoumljena sam je naručila na linku: doktorpilar.com/krema-za-strije/

Probala sam je, koristila i oduševila se.

 

 

U jedno sam sigurna: Ovo je krema o kojoj treba više da se zna!

Nisam se predala i uspela sam – strija nema!

 

Nisam imala puno očekivanja od kreme za koju sam prvi put čula. Stvarno sam mislila da je već kasno da počnem sa negom, ali nisam htela baš ni da se predam. Međutim, Dr Pilar krema protiv strija me osvojila na prvi kontakt sa kožom.

 

 

Momentalno je ublažila onaj nesnosni svrab kože koji me mučio. Koža je dugo nakon nanošenja bila umirena, mekana i glatka. Nije bilo onog suvišnog masnog traga na koži, a nije ni da je koža prebrzo upila sve pa da me opet zateže. Nekako mi je ta njena moć upijanja baš kako treba.

Iz dana u dan volela sam je sve više.

Dr Pilar krema protiv strija bukvalno mi je donela olakšanje. Postala je deo moje svakodnevne rutine u kojoj uživam, a znala sam da sam napravila dobar i bezbedan izbor.

Najbolje od svega je što se uprkos mom iščekivanju, strije na mom stomaku nisu uopšte pojavile. Iznela sam dve trudnoće – bez tragova o tome na mojoj koži.

Moje zadovoljstvo je nemerljivo

 

Svima pričam o ovoj kremi. I trudnicama i ženama koje to nisu. Da se ja pitam, prepisivala bih je ženama već u prvim mesecima trudnoće kao obaveznu.

Ja je i dan danas koristim za negu kože . Nema je po radnjama i apotekama.  Naručujem je na sajtu: doktorpilar.com/krema-za-strije/

Eto, ko bi rekao – jedan slučajan izbor izrodio se u doživotnu vernost.  Mada, to baš i nije slučajnost. Ja bih to ipak nazvalala kvalitetom i zasluženim poverenjem.

 

 

Aleksandra je samo jedna od hiljade žena koje su već probale Dr Pilar kremu za strije i odlučile da je ne menjanju.  I one su zadovoljne, jer su sprečile strije i smanjile vidljivost onih već postojećih.

Da, trudnoća je vreme velikih promena, ali strije ne moraju nužno da budu jedna od njih. Ako počnete na vreme, dobre su šanse da im i vi stanete na put. Samo treba da pomognete koži da bude fleksibilnija i da se lakše prilagodi promenama koje drugo stanje nosi.

Uz Dr Pilar kremu za kožu sklonu strijama, to bar nije teško.  Naručite je i vi klikom na sliku ispod.